Online marketing

Online marketing.

Bezoekers vanuit het internet naar uw website of webshop leiden en ze daar laten doen wat u wilt is in een notendop de essentie van online marketing.

Sinds 2006 begeleiden we ondernemers bij hun groeiambities door middel van online marketingtechnieken zoals:

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Zoekmachine adverteren (SEA, Google Ads, Google Shopping)
  • E-mail marketing
  • Social media adverteren
  • Conversie en usability optimalisatie

Het grote, en nog steeds toenemende, belang van (mobiel!) internet in het leven van uw afnemers zorgt ervoor dat online marketing een belangrijke, zo niet doorslaggevende rol speelt bij het bouwen aan uw business.

Wat ons onderscheidt is een heldere kijk op de volgorde waarin zaken dienen te gebeuren om succesvol te worden.

Meer weten over die heldere kijk of een audit laten uitvoeren op de status van uw online marketing activiteiten? Neem dan contact met ons op. Daar zult u geen spijt van krijgen.

Daarom Semster

Referenties

De overstap naar Semster heeft ons zakelijk succesvoller gemaakt, maar het succes heeft wel een prijs; we werken harder dan ooit! Hopelijk komt er een fase waarin we het weer wat rustiger krijgen. Dat is meestal pas aan het einde van het seizoen.

Peter beheert sinds enige tijd onze internet marketing. Al sinds het begin is er een goede en prettige samenwerking. Peter is kundig en legt alle mogelijkheden duidelijk uit. Aanrader voor iedereen die zijn bedrijf met een goede marketing een nieuwe stap wil laten maken!

Cases

Bekijk alle cases