Over ons

Over ons.

Wat zijn we voor wie?

Semster is het full service off- en online marketing netwerkbureau voor MKB ondernemers opgericht door bedrijfskundig marketingadviseur- en coach Peter Lagerwaard. Ondernemers met een hart en een ziel en liefde voor hun product of dienst.

Wij worden er gelukkig van om ondernemers met een hart en ziel voor hun product of dienst te ondersteunen bij hun groei-ambities. Groei in bezoekers naar de website en / of winkel, groei in klanten of deelnemers en uiteindelijk groei in omzet en winst.

Hoe zijn we georganiseerd?

Semster is een samenwerkingsverband van zelfstandige professionals die hoge kwaliteitseisen stellen aan hun werk en zichzelf. Professionals die zichzelf elke dag weer willen verbeteren.

Onderscheidend vermogen

We kijken vanuit een bedrijfskundig perspectief naar uw marketing- en communicatie. Met andere woorden, een ‘rendementsblik’.  Hoe zorgen we ervoor dat uw investering in marketing- en communicatie zo snel mogelijk rendeert? Want dat is waar het ons betreft om gaat, uw investering in ons en uw mediapartners moet zich terugverdienen.

Wij doen nooit zo maar wat, wij denken altijd eerst na voordat we wat doen. We analyseren uw situatie en uw speelveld, genereren opties, maken keuzes (stellen van prioriteiten!), zorgen ervoor dat zaken ook daadwerkelijk worden uitgevoerd en meten en evalueren de uitkomsten.

Cultuur

Onze cultuur laat zich het best omschrijven aan de hand van de onderstaande trefwoorden en zienswijze

  • Ondernemend
  • Groeigericht (zakelijk en privé)
  • Denken en handelen vanuit ‘win-win’
  • Gericht op samenwerking en synergie. 1 + 1 = 3!
  • Wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen
  • Sociaal en hulpvaardig
  • 100% Verantwoordelijkheid nemen
  • Zelfstandigheid
  • Verantwoorde risico’s nemen

Daarom Semster

Referenties

De overstap naar Semster heeft ons zakelijk succesvoller gemaakt, maar het succes heeft wel een prijs; we werken harder dan ooit! Hopelijk komt er een fase waarin we het weer wat rustiger krijgen. Dat is meestal pas aan het einde van het seizoen.

Peter beheert sinds enige tijd onze internet marketing. Al sinds het begin is er een goede en prettige samenwerking. Peter is kundig en legt alle mogelijkheden duidelijk uit. Aanrader voor iedereen die zijn bedrijf met een goede marketing een nieuwe stap wil laten maken!

Cases

Bekijk alle cases