Tarieven.

Wij zijn dienstverleners en dat betekent dat wij hoogwaardige kennis verkopen verpakt in tijd. Het opdoen van die kennis heeft ons veel tijd gekost, maar kan u heel veel tijd schelen én veel geld opleveren. Met andere woorden, onze tijd is onze schatkist. Wij gaan daar dan ook zorgvuldig mee om en investeren dat in ondernemers die we het waard vinden. Dat zijn doorgaans aardige mensen. Want wees nou eerlijk, voor wie loopt u harder, voor iemand die aardig tegen u is of iemand die u honds behandelt?

De uitgangspunten van onze tarieven zijn:

  • Betaalbaar voor ondernemers en hun bedrijven
  • Marktconform
  • ‘Value for money’
  • Het moet meer opleveren dan wat het kost

Onze tarieven zijn o.a. afhankelijk van:

  • Is het een gestandaardiseerde dienst of betreft het maatwerk
  • Is het projectmatig of gaat het om een structurele ondersteuning waarvoor een contract is afgesloten
  • Betreft het een kortlopend of langdurig contract en gaat het om weinig of veel uren

Uurtarieven

Onze eigen uurtarieven liggen tussen de € 90,- en € 250,- per uur en zijn afhankelijk van het soort werkzaamheden, de senioriteit van de medewerker en of het incidenteel, projectmatig of structurele ondersteuning is.

Daarnaast bieden wij ook ‘virtueel marketing support’ voor eenvoudige, uitvoerende commerciële werkzaamheden vanaf € 45,- per uur. Deze werkzaamheden worden altijd gecontroleerd door een senior en die begeleidingsuren worden apart geoffreerd.

Structurele samenwerking door jaarcontracten

Structurele samenwerking volgt meestal nadat er eerst via een project kennis is gemaakt met onze manier van werken én dat het project succesvol is afgerond. Met succesvol bedoelen we dat we minimaal aan het verwachtingspatroon van de klant hebben voldaan. Het kenmerk van een structurele samenwerking is dat er een jaarcontract aan ten grondslag ligt met een minimale contractwaarde van € 380,- per maand. Een dergelijk contract kan tot uiterlijk twee maanden voor het verstrijken van het contract opgezegd worden en wordt stilzwijgend met dezelfde periode verlengd bij niet tijdig opzeggen.

Waarom een jaarcontract?

Marketing is geen eenmalig project. Het is commerciële beleidsvorming waarmee structureel en op lange termijn aan het bedrijf gebouwd wordt. Dat betekent dat u een plan maakt waarbij u tenminste drie jaar vooruit kijkt en nauwkeurig omschrijft wat u het komende jaar gaat doen en dan te beginnen bij het komende kwartaal. Vervolgens voert u uit wat u van plan bent en evalueert u of deze activiteiten u dichter naar uw doelstelling brengen. Wij helpen u bij het maken van een plan en het uitvoeren van dat plan. En dat op een gestructureerde manier.

Voordelen van een jaarcontract?

  • De kans op succes stijgt aanzienlijk
  • Bij aanvullende, projectmatige werkzaamheden ontvangt u een korting op ons uurtarief
  • Die kortingen kunnen oplopen tot wel 15%

Alternatieve betalingsmodellen

Om bereikbaar te zijn voor ondernemers met meer ambitie dan geld hebben we nog een aantal alternatieve betalingsmodellen:

Daarom Semster

Referenties

De overstap naar Semster heeft ons zakelijk succesvoller gemaakt, maar het succes heeft wel een prijs; we werken harder dan ooit! Hopelijk komt er een fase waarin we het weer wat rustiger krijgen. Dat is meestal pas aan het einde van het seizoen.

Peter beheert sinds enige tijd onze internet marketing. Al sinds het begin is er een goede en prettige samenwerking. Peter is kundig en legt alle mogelijkheden duidelijk uit. Aanrader voor iedereen die zijn bedrijf met een goede marketing een nieuwe stap wil laten maken!

Cases

Bekijk alle cases