Marketing groeilease: aanbetaling en een vast bedrag per maand.

Marketing groeilease: aanbetaling en een vast bedrag per maand.

Succesvolle (online)marketing begint bij een product of dienst met een heldere, duidelijke en liefst onderscheidende belofte naar een goed afgebakende doelgroep die uitgewerkt is in een mobielvriendelijke website of webshop die goed vindbaar is en overtuigend en verleidelijk is.

Een website die overtuigend en verleidelijk is zorgt er namelijk voor dat bezoekers ook converteren in leads en in het geval van een webshop verkooptransacties. De investering daarin is voor veel bedrijven een behoorlijk hoge drempel terwijl een goed geoptimaliseerde website zichzelf uiteindelijk terugverdient.

Om de drempel voor ondernemers om professioneel aan (online)marketing te gaan doen te verlagen bieden wij marketing groeilease aan. Dat is een aanbetaling met daarna een vast maandelijks bedrag voor de afbetaling van de website / webshop én marketingondersteuning. Eventueel is marketing groeilease te combineren met succesafhankelijke beloningsafspraken.

Contractperiodes liggen doorgaans tussen de 12 en 24 maanden en we hanteren een rente- en risico-opslag voor onze voorfinanciering.

Stappenplan

  • U boekt een marketingstrategie sessie (duur maximaal drie uur)
  • Wij sturen u een document met vragen die u voor uzelf goed moet beantwoorden. Ter voorbereiding op de sessie kunt u dat document met antwoorden terugsturen, maar het is niet noodzakelijk. De ervaring leert dat veel ondernemers een broertje dood hebben aan schrijven en liever praten.
  • Eventueel e-mailt u dat formulier voorafgaand aan de sessie naar groei@semster.nl
  • Aan de hand van die sessie doen wij u eventueel een voorstel voor marketing groeilease. Dat hangt af van of wij ook de kansen in de markt zien en of wij geloven dat u de ondernemer bent die die kansen gaat pakken.

Voorwaarden

  • U neemt deel aan ons marketingplan cyclus (werken vanuit een marketingplan, een jaarlijkse marketingplan meeting en maandelijks overleg en uzelf laten aanspreken op uw acties.)
  • U schakelt ons in voor het ontwikkelen van een onderscheidende positionering met een aantrekkelijk aanbod
  • U neemt een zoekmachine geoptimaliseerde website of webshop af en laat die bij ons hosten, beheren en onderhouden
  • U neemt minimaal een Traffic source (Google Ads, Facebook / Insta, LinkedIn) dienstverlening af

Daarom Semster

Referenties

De overstap naar Semster heeft ons zakelijk succesvoller gemaakt, maar het succes heeft wel een prijs; we werken harder dan ooit! Hopelijk komt er een fase waarin we het weer wat rustiger krijgen. Dat is meestal pas aan het einde van het seizoen.

Peter beheert sinds enige tijd onze internet marketing. Al sinds het begin is er een goede en prettige samenwerking. Peter is kundig en legt alle mogelijkheden duidelijk uit. Aanrader voor iedereen die zijn bedrijf met een goede marketing een nieuwe stap wil laten maken!

Cases

Bekijk alle cases