Professionele WordPress webshop laten maken die meer oplevert dan kost.

WooCommerce heet de plug in waarmee u uw website in een handomdraai omtovert tot een webshop. Het heeft het gebruiksgemak van WordPress, is gemakkelijk te koppelen aan externe applicaties en het is relatief goedkoop. Daarom wint het snel marktaandeel van het complexe en dure Magento. Aangezien het een plug in van WordPress is heeft het wel zijn beperkingen qua in te voeren producten, maar met goede, snelle hosting moet u er toch zeker wel 10.000 producten kwijt in kunnen. Voldoende voor veel e-commerce partijen lijkt ons!

Verleidelijke, goed presterende WordPress webshops

Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw webshop mooi, snel, veilig en gebruiksvriendelijk is op zowel desktop, tablet en mobiel in verschillende browsers. En natuurlijk zorgen we ervoor dat er gemakkelijk online afgerekend kan worden met iDeal en eventueel andere betalingsmethoden via de installatie van een payment provider zoals bijvoorbeeld Mollie, Pay.nl, MultiSafePay, Ayden of Icepay. Maar dat zijn eigenlijk nog maar de ‘basiscs’. Veel belangrijker nog is dat we met u meedenken over hoe u bezoek naar uw webshop trekt en die omzet in kopers. Hoe gaat u ervoor zorgen dat u betrouwbaar, deskundig en sympathiek overkomt? En hoe maakt u duidelijk waarom mensen bij u moeten kopen en niet bij een concurrent?

Ambitieuze ondernemers, marketeers, communicatiemanagers en bureaus

Wij hebben ons gespecialiseerd in het ondersteunen van ambitieuze ondernemers, marketeers, communicatiemanagers en marketing- en reclamebureaus die groei willen. Zij begrijpen dat dat de WordPress website slechts een middel is om een doel te bereiken. Daarom ondersteunen we onze klanten niet alleen op het gebied van design, techniek en gebruiksvriendelijkheid, maar ook op het gebied van zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, conversie optimalisatie, Google Analytics en data-analyse, e-mail marketing en social media advertising. Wij werken door heel Nederland en voor alle sectoren.

Semi-maatwerk of maatwerk

Wij gunnen iedereen een goede WordPress webshop en met onze semi-maatwerk en maatwerk oplossingen bieden wij die. Bij een semi-maatwerk website passen wij een sjabloon zo aan dat bijna niet meer te herkennen is dat u een sjabloon gebruikt. Wilt u een uniek design? Dat kiest u voor een maatwerk webshop. Natuurlijk wel wat duurder, maar dan springt u er wel uit.

Complexe technische applicaties

Wilt u uw WordPress webshop koppelen aan externe software zoals een CRM, ERP of boekhoudpakket? We hebben het of al eens gedaan of we duiken er met liefde in. Onbetaald vaak zelfs, omdat we die opgedane kennis vast wel eens in de toekomst kunnen verzilveren.

Werkwijze

  1. Kennismaken

Tijdens een kopje koffie of glas thee of water kijken we of er een klik is. Delen we dezelfde waarden zoals ‘win-win’, ‘1+1=3’ en vinden we elkaar aardig genoeg om een relatie aan te gaan. Want dat is waar wij naar streven, relaties en geen ‘one night stands’.

  1. Inventarisatie en strategie bijeenkomst

Tijdens deze betaalde bijeenkomst inventariseren wij wat u wilt, wat uw concullega’s al doen, en wat u nodig heeft om uw doelen te behalen. Deze bijeenkomst is nodig om een gespecificeerde begroting te maken

Indien u exact weet wat u wilt en daar een goede schriftelijke briefing voor hebt is deze bijeenkomst overbodig.

  1. Begroting

Op basis van de inventarisatiebijeenkomst ontvangt u een gedetailleerde begroting aan de hand waarvan u kunt beslissen om met ons in zee te gaan. Indien u beslist om dat niet te doen heeft u in ieder geval een strategie en gedetailleerde begroting waarmee u andere begrotingen kunt aanvragen.

  1. Navigatieopzet en wireframes

Wij komen met een navigatievoorstel (eventueel op basis van zoekwoordonderzoek in de database van Google als u gekozen heeft voor een goed vindbare webshop) en wireframes voor elke unieke pagina op de site. Desgewenst ook voor de mobiele versie van de webshop.

Aan de hand daarvan kunt u alvast aan de gang met het verzamelen en creëren van content (tekst en beeld). Desgewenst ondersteunen wij u daarbij.

  1. Design

Na akkoord op de wireframes komen wij met een designvoorstel. Elke unieke pagina wordt ontworpen en we maken in ieder geval een design voor de homepage van de mobiele website

  1. Bouw , vullen en testen

Na akkoord op de wireframes bouwen wij de shop en vullen wij die met de door u aangeleverde content. Eventueel is het mogelijk dat wij u een training geven zodat u de content zelf kunt vullen, maar wij doen daarna altijd nog een styling van de door u ingevulde content. Om ervoor te zorgen dat alles er wel mooi uitziet. Wij testen of alle functionaliteiten werken en of uw website in de meest voorkomende browsers goed wordt vertoond.

Indien u geen of weinig ervaring heeft met WordPress en / of WooCommerce adviseren wij u sowieso om een gebruikerstraining te volgen zodat u de basis dingen zelf altijd zelf kunt doen.

  1. Live zetten

Uw webshop wordt live gezet. Eventuele schoonheidsfoutjes worden tot een maand na oplevering kosteloos opgeleverd.

  1. Een eventueel marketingprogramma kan beginnen
  2. Hosting, onderhoud en beveiliging

Wij zorgen ervoor dat uw webshop vlekkeloos blijft werken en dat de kans op inbraak minimaal is. Voor vragen staan wij natuurlijk klaar.

  1. Meten en evalueren

Indien u voor een marketingprogramma hebt gekozen vinden er regelmatig rapportages en tussentijdse evaluaties plaats.

Referenties

Daarom Semster

Referenties

De overstap naar Semster heeft ons zakelijk succesvoller gemaakt, maar het succes heeft wel een prijs; we werken harder dan ooit! Hopelijk komt er een fase waarin we het weer wat rustiger krijgen. Dat is meestal pas aan het einde van het seizoen.

Peter beheert sinds enige tijd onze internet marketing. Al sinds het begin is er een goede en prettige samenwerking. Peter is kundig en legt alle mogelijkheden duidelijk uit. Aanrader voor iedereen die zijn bedrijf met een goede marketing een nieuwe stap wil laten maken!

Cases

Bekijk alle cases