Walter.

Zakelijk

Ambitieuze zelfstandige grafische en UX-designer sinds 2010. Hij werkt samen met verschillende ondernemers,  van ZZP’ers en eenmanszaken tot multinationals. Hij zorgt ervoor dat de uitstraling van bedrijven klopt bij hun strategisch positionering door logo’s en huisstijlen te ontwikkelen en alle andere communicatiemiddelen en promotiematerialen die voor bedrijven relevant zijn te ontwerpen. Hij is ook specialist in het WordPress CMS (content management systeem). Hij ontwerpt, bouwt en onderhoudt WordPress sites en shops.

Leergierig voor ondernemers

Hij is heel leergierig om zichzelf en zijn diensten constant te verbeteren. Ondernemers hebben daardoor altijd de beschikking over de nieuwste kennis en vaardigheden waarmee zij hun onderneming vooruit kunnen helpen.

Flexibele meedenker én meedoener

Hij denkt vanuit zijn kennis graag mee met ondernemers om hun doelen te bereiken, maar daar blijft het niet bij. Hij is in zijn element als hij dingen kan ontwerpen en maken.

Privé

Hij is een kind van een Italiaanse vader en Nederlandse moeder die opgroeide in Turijn en op 18-jarig leeftijd in Nederland kwam wonen omdat hij zakelijk gezien meer kansen hier dan in Italië zag. Hij houdt van sport in het algemeen, maar voetbal (Juventus!!!) in het bijzonder. Hij zou het liefst drie keer per jaar naar de zon op vakantie gaan.