Martijn.

“Zodra je zegt dat je ook genoegen neemt met minder, is dat precies wat je zult krijgen in het leven.”

John F. Kennedy

Zakelijk

Als jong, ambitieus marketeer heeft Martijn zich altijd op gefocust op een gezonde dosis zelfontplooiing. Dat maakt hem niet alleen leergierig, maar hij zal altijd oog hebben naar hoe iets nóg beter kan. Om die reden is Martijn begonnen om als ondernemer actief te zijn binnen de wereld van Social Media Marketing.
Binnen de wereld van Social Media Marketing kan er namelijk met gigantisch veel data gewerkt worden wat voorheen ongekend was binnen de marketing wereld. Hierbij voelt Martijn zich als een vis in het water omdat hij deze data maximaal weet te gebruiken om de beste resultaten te behalen voor u als ondernemer.

Privé

Martijn is geboren en getogen in Haarlem en is daarom een echte Mug (Haarlemmer). Momenteel woont hij ook nog in Haarlem en is daar voorlopig nog niet weg te krijgen. Zelf is hij tweetalig opgevoed door zijn Nederlandse vader en Engelse moeder dus zijn Engels is beter dan gemiddeld. Daarnaast heeft hij drie jaar in Liverpool gewoond, maar hij vond Haarlem toch leuker wonen en is daarom weer teruggekeerd. In het weekend kan je hem vinden in één van de vele restaurants of barretjes die Haarlem rijk is. Zo niet, dan is Martijn ergens op de wereld nieuwe plekken aan het ontdekken.