Jay.

Jay is een beeldend denker, visueel designer en fotograaf, of zoals hij zichzelf noemt: a visual creature. Hij helpt organisaties met het visualiseren van ideeën om zo hun boodschap beter te communiceren.

In 2004 startte hij als medeoprichter het ontwerpbureau Terra Preta uit Amsterdam op, waar hij na acht succesvolle jaren het bureau verliet om een nieuw pad te volgen van een freelance visual creative professional. Door de jaren heen bouwde hij een brede skillset op voor art direction, UI/UX design, grafisch ontwerp, fotografie, video en animatie, waardoor hij een flexibel en veelzijdige creative is voor elk team.

Als fotograaf en beeldende kunstenaar studeerde hij in 2015 cum laude af aan de studie Fotografische Vormgeving aan de Fotovakschool in Amsterdam en behaalde hij de tweede prijs op de Keep an Eye Fotovakschool Grant 2015 met zijn project ‘Son, this is your home’. In 2020 opende hij zijn eerste solo expositie ‘Everyday Landscapes’ in de Anita Neve Galerie waar zijn abstracte landschappen gemaakt van alledaagse materialen te zien zijn.