Tattoo Dex is een tattoo boutique in Rotterdam. We spreken over ‘boutique’ in plaats van de veel gebezigde termen ‘shop’ en ‘studio’ omdat Dex Han haar mooie locatie en kwaliteit van werken zich veel beter leent voor het woord ‘boutique’. Dex is een allrount tattoo artist, maar haar werk wordt gekarakteriseerd door fijne, strakke lijnen. Ze is dan ook bij uitstek de tattoo artist waar vrouwen naar toe gaan voor permanente make up. Dex is een veelgevraagde tattoo artist en ze werkt dan ook uitsluitend op afspraak.

Werkzaamheden

  • Na een inventarisatie van haar wensen ontwierpen we zij aan zij haar nieuwe WordPress website. Dex is zelf creatief dus we stelden ons op ‘co-ontwerpers’ en creatief adviseurs.
  • Daarna bouwden we haar website die natuurlijk optimaal te bekijken en bedienen is op mobiel. We deden wat basale zoekmachine optimalisatie werkzaamheden zodat ze beter gevonden zou worden in Google, maar Dex had het al druk genoeg en wil kleinschalig blijven werken.
  • We optimaliseerden haar Google Mijn Bedrijf Pagina en adviseerden haar over een actief review beleid

Wat is het resultaat?

  • Dex heeft nu een moderne website die geschikt is voor mobiel en die uitstraalt en vertelt wie zij is. De website maakt een voorselectie van klanten voor haar.
  • Met de basale zoekmachine optimalisatie werkzaamheden is ze veel beter vindbaar in Google op voor haar relevante zoektermen
  • Ook via haar Google Mijn Bedrijf Pagina is ze uitermate goed vindbaar

Koude leads komen zeer regelmatig binnen via haar webformulier, maar deze mensen moeten geduld hebben om behandeld te worden door Dex. Ze zit namelijk nogal vol!