Peter.

“The purpose of business is to create and keep a customer.”

Peter Drucker

Zakelijk

Adviseert en ondersteunt sinds 2006 ambitieuze ondernemers en marketeers die willen groeien. En slaagt daar goed in gezien de langdurige relaties, positieve referenties en succesvolle ondernemers! Werkte voor 2006 altijd voor bekende merken in de Fast Moving Consumer Goods sector als marketeer en accountmanager. Zoals Beiersdorff (Nivea), Reckitt Benckiser (Calgon en Finish) en Monsanto (Canderel). Hij werkte ook bij grote internationale reclamebureaus zoals PPGH/JWT en N&W/Leo Burnett en het kwantitatieve marktonderzoekbureau ACNielsen.

Student of and for life

Is nieuwsgierig én leergierig en blijft een ‘student of and for life’. Studeerde o.a. Rechten in Leiden en Bedrijfskunde aan Nyenrode (cum laude). Deed NIMA A, B en C, Reclame 1 en is sinds 2006 Google Ads professional. Tegenwoordig is Peter weer veel bezig met persoonlijke ontwikkeling. Want je kunt alleen anderen helpen groeien als je zelf ook groeit. Persoonlijk én zakelijk.

Denker en doener

Heeft een breed overzicht over het marketingvak en schakelt tussen strategie (denken) en implementatie (doen).

Privé

Hagenees die boven het Noordzeekanaal terecht is gekomen door zijn vrouw die hij in Amsterdam leerde kennen. Inmiddels alweer heel wat jaren samen met Monique en samen hebben ze drie kinderen en twee roodharige katten: Yvo, Cas, Lieve, Ginger en Chilli.

Is zelf een oud-voetballer, maar zijn kinderen zijn op een of andere manier op hockey terechtgekomen. Omdat ze mogen doen wat ze willen doen. Heeft daar regelmatig spijt van;-). Was een actief lid van de Rotary en hockeyclub Castricum, maar richt zich nu op zijn werk, wandelen in de natuur, fitness, koken / eten en reizen.