Lisa.

“Ondernemers ondersteunen om te groeien.”

Lisa

Zakelijk

Ik ben Lisa Pereboom, een Virtual Assistant met een secretariële achtergrond. Ik heb zo’n 7 jaar ervaring in verschillende functies in loondienst. Ik voelde dat er meer in mij zat en ik wilde meer uit mezelf halen. Ik wilde meer vrijheid en verschillende soorten werkzaamheden verrichten. Daarom ben ik sinds 2019 actief als Virtual Assistant bij o.a. Semster. Omdat elke ondernemer pas kan floreren als hij of zij een goede (virtuele) rechterhand heeft!

Leergierig

Doordat ik gemotiveerd en leergierig ben, heb ik verschillende opleidingen gevolgd waaronder financiële administratie en de secretaresse opleiding. Tot op heden ben ik altijd bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. Je kan dus denken aan studeren, maar ik vind het ook belangrijk om een gezonde leefstijl te hebben. Ik sport dus regelmatig en eet bewust. Door dit te combineren met mijn werk, heb ik meer energie en blijf ik gemotiveerd.

Privé

Levensgenieter

Ik ben geboren en getogen in Almere. Samen met mijn vriend heb ik een appartement gekocht in Almere waar wij in 2020 gaan wonen. Ik vind het heerlijk om op zondag door het bos te wandelen met een heerlijk bak koffie tussendoor. Verder vind ik het geweldig om samen met mijn vriend te touren met de motor. Wij gaan dan wel eens last-minute ergens naartoe met eventueel een overnachting eraan vastgeplakt.